Dual Protect

Protectie termica in timpul iernii, protectie solara in timpul verii

Sticla DUAL PROTECT oferita de APLAST este un produs revolutionar ce transforma orice fereastra intr-o modalitate de reducere a cheltuielilor de climatizare. Daca pana in prezent scopul principal al ferestrelor a fost acela de a proteja impotriva frigului si de a reduce cheltuielile in perioada iernii, odata cu introducerea sticlei DUAL PROTECT, fereastra devine si un instrument de diminuare a costurilor de intretinere pe perioada verii.

DUAL PROTECT inseamna:

 • Protectie termica iarna si diminuarea costurilor de incalzire
 • Protectie solara vara si diminuarea consumului de energie electrica datorita necesitatii scazute de utilizare a sistemelor de aer conditionat.

Sticla DUAL PROTECT permite eliminarea efectului de sera fara a pierde din lumina naturala si fara a face apel la sisteme de umbrire. Astfel, va puteti bucura de lumina naturala fara riscului supraincalzirii salilor expuse razelor solare.

DUAL PROTECT este un geam termoizolant cu proprietati de control solar. Acest geam este superior geamului termoizolant Low-E si intampina nevoile consumatorilor afectati de fenomenul de incalzire globala.

Economiile realizate la un apartament cu 3 camere (apoximativ 79 mp si suprafata vitrata de 10 mp) sunt de aproximativ 1800 lei/an, comparativ cu o locuinta dotata cu ferestre clasice si la aproximativ 400 lei/an fata de una dotata cu geam termoizolant cu sticla de tip Low-e.

Sticla Dual Protect poate fi montata si pe ferestrele din pvc, aluminiu sau lemn stratificat deja existente.

Transformati vechea fereastra intr-una cu 50% mai eficienta.

Beneficiati de avantajele sticlei Dual Protect cu o investitie minima.

Reclame

4 Responses to Dual Protect

 1. Hutanu spune:

  Care este deosebirea dpdv termic si a modului in care este tratata sticla (diferente) a sticlei dual protect extreme cu sticla dual protect simpla? Estetic arata altfel? Cum se face deosebirea dintre cele 2?

  • Din punct de vedere termic, sticla Dual Protect si Dual Protect Extreme ofera acelasi grad de protectie si anume 1.1 W (m2/k).
   Din punct de vedere al protectiei solare, Dual Protect Extreme ofera o protectie solara de 27% pe cand Dual Protect ofera o protectie de 43%. Cu cat procentul este mai mic, cu atat protectia solara este mai buna.
   O alta diferenta este data si de coeficientul de umbrire. Coeficientul de umbrire pentru sticla Dual Protect Extreme este de 0,31 iar pentru sticla Dual Protect de 0,50. Cu cat coeficientul este mai mic, cu atat cantitatea de lumina care patrunde in locuinta este mai mare.
   Estetic, exista urmatoarea diferenta intre cele doua tipuri de sticla: Dual Protect Extreme are o nuanta de gri, pe cand Dual Protect are o nuanta de albastru.
   Cele doua tipuri de sticla pot fi identificate cu usurinta dupa eticheta. Toate ferestrele Aplast au un cod de bare si o eticheta pe care este mentionat tipul de sticla.

 2. Cristian spune:

  am geam cu sticla LOWE si nu face condens in partea de jos, pe partea dinspre camera, iar cel DUALPROTECT face cam 2-3cm inaltime, de ce? umiditatea nu depaseste 63% in camera, am aparat dezumidificare.Ambele geamuri au calorifere dedesupt, de la centrala termica.

  Nu gasesc o adresa de e-mail unde sa fac o sesizare cu fotografii. Aveti o adresa de contact, sesizari?

  • Aparitia condensului la exteriorul geamurilor este un fenomen normal ce nu are legatura cu tipul de sticla utilizat, din contra, este o dovada a unei bune izolatii termice. Umiditatea din camera nu este singurul factor care determina aparitia condensului. Acesta poate fi provocat de curentii de aer din interiorul camerei, de ventilatia insuficienta, de dispunerea ferestrelor, etc.
   Mai multe informatii despre condens si despre modalitatile de prevenire a aparitiei acestuia puteti gasi la adresa urmatoare:
   http://www.aplast.ro/geam_termopan/sfaturi_utile/condens/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: