De ce?

Blog-ul Aplast este un mijloc exceptional de informare pentru toti clientii si partenerii companiei.

Intr-o piata tanara volumul informatiilor de calitate este redus si suntem in situatia de a incerca alaturi de dumneavoatra sa eliminam tot balastul informational despre ferestre si sa identificam impreuna tot ce este cu adevarat important la o fereastra de calitate.

Informarea clientilor si stabilirea unei comunicari eficiente este principalul scop al acestui blog.

Reclame

8 Responses to De ce?

 1. lucylucy spune:

  Joi,24.12.2010,mi s-au montat ferestrele comandate.Sunt total dezamagita de calitatea lucrarii si in special de garnituri.Sunt lipite sau sudate,ma rog,de un nevazator, ca altfel nu pricep de ce arata cum arata,cauciucul este extrem de subtire ,nici nu se compara cu garniturile de la o alta fereastra a mea,tip Brugman,unde garnitura este zdravana, continuua,lipita ireprosabil,desi sunt profile de categoria a 2-a ,nu ca acestea de categoria 1-a (REHAU BRILLANT 70 – ROBUSTO ).Am achitat un avans de 6.530 ron,urmand sa achit diferenta de 4.286 ron dupa montaj.Nici nu ma gandesc sa fac acest lucru pana nu vine cineva in masura sa-mi spuna de ce arata garniturile asa cum arata.Am trimes un e-mail cu toate problemele constatate pe adresa office@aplast.com.Astept raspuns.

 2. stefan spune:

  Urgent, am nevoie de sfatul dvs.
  Doresc instalarea unui geam tripan pentru ferestrele descrise mai jos.

  -dimensiune ferestere (l x H):
  1540x1670mm
  1670x1670mm
  1130x1880mm
  730x1880mm
  1140x1280mm
  893x2060mm

  Partenerul Aplast mi-a recomandat urmatoarea combinatie:
  Robusto, geam 40mm FLOAT 4+14+6 FLOAT+12+4 LOWE (cu argón)

  As dori un raspuns direct din partea dvs pentru urmatoarele intrebari:
  1. Pentru un geam tripan cu dimensiunile de mai sus, este obligatoriu folosirea unei foi de geam de 6? Se pot folosi trei foi de geam de 4( in acest fel ar creste si distanta dintre baghete pentru o mai buna eficienta termica). In acest caz ( cu trei foi de 4) imi puteti garanta siguranta/rezistenta ferestrelor pentru dimesiunile date ?
  2. Fiind vorba de tripan nu ar trebui sa fie cel putin 2 foi low-e?
  3. Pretul pentru sticla low-e difera de pretul pentru sticla Float?

  Precizez ca nu ma intereseaza eficienta fonica, foarte importanta pentru mine este doar eficienta termica in timpul iernii.

  Multumesc.
  Astept urgent raspunsul dvs. ( in 5 zile expira oferta obtinuta de la partenerul Aplast) aici pe blogul dvs sau la adresa de email:

  stef73b@yahoo.com
  tel 0771539941

  • Buna ziua,

   Gasiti mai jos raspunsurile la intrebarile dvs:

   1. Pentru rezistenta mecanica este nevoie de o foaie de 6mm. Cu trei foi de 4mm nu se poate garanta siguranta.

   2. Necesitatea folosirii GT-urilor cu trei foi a pornit tocmai de la ideea de a avea doua sticle cu pelicula in aceeasi configuratie, lucru imposibil la un GT cu doua foi de sticla. Nu este obligatorie folosirea a doua foi Low-E, dar este mai eficient termic un GT care are doua foi Low-E decat unul care are o singura foaie (diferenta este de aprox 40%).

   3. Sticla Low-E este mai scumpa decat sticla Float.

   In speranta ca raspunsurile v-au fost folositoare, va mai asteptam pe blogul nostru si va dorim mult succes in achizitionarea tamplariei potrivite nevoilor dvs.

   • stefan spune:

    (1). Dar in situatia in care doresc geam termopan cu 2 foi( 24 mm) – se pot folosii doar foi de 4 sau este, de asemenea, obligatorie folosirea unei foi de 6 ( tinand cont de dimensiunile ferestrelor)?

    (2). Cu cat creste eficienta termica prin folosirea tripanului in varianta sugerata de partenerul Aplast 40mm FLOAT 4+14+6 FLOAT+12+4 LOWE (o singura foaie LOWE si fara spatiu de 16mm intre foi) comparativ cu termopanul de 24mm: 4 Float+16+4 Lowe?

    Multumesc.

   • 1. In functie de dimensiuni, poate fi necesara folosirea unei foi de 6mm sau doua foi de 6mm.
    2. Eficienta termica creste cu 10% dar daca se foloseste Fl+Low-E+Low-E cu 40%.

    Cu placere!

 3. stefan spune:

  multumesc pentru amabilitatea cu care ati raspuns insitentelor mele.
  O ultima intrebare: aveti vreun tabel care arata corelatia dintre (lungime x inaltime) a unei foi de geam si grosimea respectivei foi necesara pentru rezistenta mecanica garantata de Aplast ? Ati putea sa-mi furnizati aceste date pentru a putea face o analiza concreta in cazul dimensiunilor ferestrelor si usilor mele?
  multumesc foarte mult.

  • Buna ziua,

   In calcularea rezistentei mecanice a unei foi de sticla sunt luati in calcul mai multi factori si este necesara studierea fiecarui caz in parte. Pentru raspunsuri concrete referitoare la necesitatile dvs., va pot ajuta consilierii de vanzari din magazinele partenere Aplast.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: