Cum puteti recunoaste ferestrele Aplast?

Ferestrele sunt produse care pot fi foarte asemanatoare. In afara de distinctiile observabile cu ochiul liber (culoare, forma, dimensiuni), este destul de dificil de facut o diferenta intre  mai multe categorii de ferestre.

Ferestrele Aplast se disting de alte tipuri de ferestre prin elemente de identificare specifice. Acestea confirma locul de productie, respectarea standardelor de calitate si conformitatea cu datele specificate pe comanda. Elementele prin care puteti recunoaste ferestrele Aplast sunt urmatoarele:

.

I. Eticheta

Ferestrele Aplast poarta doua tipuri de etichete: o eticheta plasata in exteriorul sticlei si o eticheta plasata pe tamplarie.

Eticheta plasata pe sticla contine informatii referitoare la: locul de fabricatie, numarul de comanda, data la care a fost produsa fereastra, data si locul livrarii, dimensiunile ferestrei, tipul de sticla, dimensiunea baghetei distantier, tipul de gaz utilizat in interiorul foilor de sticla, greutatea ferestrei, indicatii referitoare la modalitatea de montaj in functie de tipul de sticla utilizat (sticla Dual Protect se monteaza cu eticheta la interior iar sticla Low-E se monteaza cu eticheta la exterior), un cod de bare, sigla Aplast si marcajul CE.

Eticheta plasata pe tamplarie contine informatii referitoare la: tipul profilului utilizat, culoarea profilului, tipul de deschidere, configuratia pachetului de sticla, dimensiunile ferestrei, detalii referitoare la cumparator, sigla Aplast si  marcajul CE.

.

II.  Bagheta

.Bagheta, sau distantierul din aluminiu, desparte cele doua sau trei foi de sticla care compun vitrajul. Baghetele ferestrelor Aplast poarta urmatoarele inscriptii: data  productiei, dimensiunea sticlei, numele APLAST si numarul comenzii.

.

.In cazul in care, in timp, doriti inlocuirea sticlei, este suficient sa comunicati reprezentantului de vanzari dimensiunile inscriptionate pe bagheta, evitand astfel posibile erori de masuratoare.

.

III. Folia de protectie

Spre deosebire de alte tipuri de ferestre, profilele ferestrelor Aplast poarta o folie speciala cu logo-ul Aplast si gama din care fereastra face parte: Slim, Robusto sau Vision. Acest tip de folie este un element prin care puteti recunoaste cu usurinta  produsele Aplast. Folia trebuie inlaturata dupa efectuarea montajului.

..

Verificand aceste elemente veti avea certitudinea ca ati achizitionat un produs original, marca Aplast®, avand un nivel calitativ care ii va permite sa functioneze la cele mai inalte standarde de performanta.


Anunțuri

2 Responses to Cum puteti recunoaste ferestrele Aplast?

 1. Alexandru spune:

  Mai sus scrie”sticla Dual Protect se monteaza cu eticheta afara iar sticla Low-E se monteaza cu eticheta la interior”in imaginea atasata pe eticheta scrie invers.Nu stiu,lamuriti-ma?
  Problema mea este alta, am cumparat de la dvs mai multe geamuri si nu pot sa-mi dau seama daca sticla a fost montata corect. O usa cu sticla Low-e montata cu eticheta in interior si un geam cu sticla Dual Protect montat cu eticheta in exterior.Pentru mine interior inseamna fata sticlei din camera unde este montata usa sau fereastra. Nu inteleg,ajutor

  • Buna ziua,

   Sticlele se monteaza in felul urmator:

   Low-E – eticheta la exterior iar sticla la interior
   Dual Protect – eticheta la interior iar sticla la exterior

   Daca aveti dubii in privinta montajului va rugam sa va adresati echipei de montatori care a realizat montajul.

%d blogeri au apreciat asta: