In Decembrie, montati FAST cu Aplast!

De-a lungul  timpului, preocuparea companiei Aplast a fost sa ofere cele mai performante ferestre, care sa sporeasca gradul de confort al locuintei dumneavoastra. Si se poate spune ca a reusit sa realizeze acest lucru prin ferestrele Vision (http://bit.ly/fi8uwp), varful de gama din domeniul ferestrelor, recomandate pentru casele pasive.

De aceasta data Aplast va prezinta o fereastra noua pe piata din Romania, care are in vedere standardele de protectie termica si simplificarea operatiunilor de montaj: Fereastra Reno.

Montaj simplu, design special, performante energetice ridicate

Acestea sunt caracteristicile pe care le-am avut in vedere atunci cand am introdus noile ferestre Reno. Ferestrele Reno au fost concepute in special pentru lucrarile de renovare.  Acestea permit inlocuirea ferestrelor fara a deteriora zidaria. Montajul noilor ferestre este mult mai simplu si rapid, nefiind necesara demontarea vechiului toc, acestea montandu-se peste tocul existent.

Ferestrele Reno  sunt realizate  din profile de 70 mm, cu un aspect robust, ce ofera ferestrelor o fiabilitate extraordinara.  Acestea sunt disponibile atat pe culoarea alb, cat si imitatie de lemn si pot fi adaptate cu usurinta designului locuintei dumneavoastra.

Standardele de eficienta  energetica oferite de ferestrele Reno sunt la fel ca standardele oferite de celelalte tipuri de ferestre din pvc cu geam termopan sau tripan.  Acestea pot fi dotate si cu geam tripan, 40mm grosime.

Caracteristicile ferestrelor Reno fac din ele alegerea ideala pentru lucrarile de renovare din perioada iernii. In plus, in luna Decembrie, toate ferestrele Reno beneficiaza de 3 luni gratie : Cumparati acum, beneficiati de montaj rapid si platiti la primavara.

Anunțuri

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: