« Primele 10 hectare… »

La sfarsitul lunii Aprilie, compania Aplast inregistra o cifra de 100.000 de mp de tamplarie executata si livrata in anul 2010. Multumim tuturor clientilor, angajatilor si partenerilor care au contribuit la aceasta realizare. Poate ca, pentru unii,  aceasta cifra poate nu spune prea multe lucruri. Pentru noi, 100.000 de mp de tamplarie executata si livrata in doar 4 luni de zile inseamna o performanta.
La o scurta analiza, 100.000 mp sunt echivalentul a 10 hectare. Mergand mai departe, experienta ne indreptateste sa spunem ca, in medie, pentru dotarea unui apartament cu tamplarie sunt necesari 10 mp.
In anul 2009, intre lunile ianuarie si august (8 luni de zile), in Romania au fost reabilitate termic 959 de apartamente (conform datelor furnizate de Ziarul Financiar http://www.zf.ro/eveniment/credite-garantate-de-stat-pentru-reabilitarea-locuintelor-ajutor-pentru-banci-si-constructori-6065088/).
In concluzie, cei 100.000 de mp executati si livrati de compania Aplast in 4 luni de zile  au fost folositi pentru reabilitarea termica in regie proprie pentru aproximativ 10.000 de apartamente.
Pe aceasta cale, Aplast le multumeste tuturor clientilor pentru increderea acordata.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: